top of page
sisustussuunnittelija Pori, maalari Pori, tapetointi Pori, remonttipalvelu Pori

Kuka Sanna?

Olen Sanna Suomalainen Porin Reposaaresta. Intohimonani ja elämäntapanani on ollut sisustaminen ja remontoiminen aina siitä lähtien, kun ostin ensimmäisen vanhan taloni vuonna 2005. Nyt menossa on neljäs oma remontoitava talo (ja jo toisella kierroksella) ja hämmästelen välillä itsekin, miten tämä remppaaminen voi vaan aina kiinnostaa! 

Isoin oman kodin remonttiprojekti oli Riuttalan vanha hirsinen kansakoulu Laviassa, jota kunnostimme mieheni kanssa seitsemän vuotta. Koulun myötä tulivat tutuksi perinnekorjausmenetelmät ja se, millaista tuhoa vanhaan taloon sopimattomat materiaalit saavat aikaan. Riuttalan koulu oli minulle varsinainen remonttikoulu, jonka ansiosta lienen nyt tässä, tekemässä remontteja muillekin. Nykyisin asumme rintamamiestalossa, jonka olemme myös remontoineet. Jos oma tyylini kiinnostaa, henkilökohtainen tilini Instagramista löytyy nimellä ankkurinappis.

Olen aiemmalta ammatiltani vaatesuunnittelija, joten visuaalisuus on aina kuulunut työnkuvaan. Ennen vaatesuunnittelija opintoja opiskelin pukuompelijaksi, joten ompelutaitoni juontavat juurensa sieltä.

Remppaaminen ja sisustaminen pysyi harrastuksena aina vuoteen 2019, jolloin olin töissä ensin harjoittelijana ja sitten kesäduunissa Värisilmä Porissa. Kesän aikana tajusin, että voisin tehdä remontteja muillekin, kokemusta tekemisestä oli jo paljon ja tässä työssä tuli raapaistua myös suunnittelupuolta pintamateriaalien osalta. Teen edelleen läheistä yhteistyötä Värisilmä Porin kanssa, esimerkiksi heidän tapettivalikoima on varmasti Porin laajin ja monipuolisin.

 

Asiakaspalvelu on vahvuuteni, pidän vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa ja minusta on mahtavaa ratkoa sisustamiseen liittyviä asioita! Myyjän ominaisuudessa noita ratkaisuja piti tehdä yleensä nopeassa tahdissa ja siitä on ollut hyötyä esim. arviokäynneillä asiakkaiden luona, osaan tehdä päätöksiä ripeästi.

Aloitin sisustusalan opinnot syksyllä 2019 ja valmistuin keväällä 2021 sisustusalan artesaaniksi kiitettävin arvosanoin.

Sisustusala on intohimoni ja sen opiskelu jatkuu koko ajan trendien seuraamisena, kursseja käymällä ja opettelemalla uusia tekniikoita.

Rakkaudesta remontointiin ja sisustamiseen, Sanna remppaa!

bottom of page