top of page

Sisustussuunnittelu

Teen sisustussuunnittelua niin yksityisille kuin yrityksillekin. Vahvuuteni sisustussuunnittelijana ovat värien käyttö ja ekologisuus. Pyrin aina hyödyntämään mahdollisimman paljon olemassa olevia pintoja ja huonekaluja, sillä usein jo maalilla tai muilla uusilla pinnoitteilla saa aikaan ison muutoksen. Hyödynnän sisustussuunnittelussa suunnitteluohjelmistoja, jolloin saan suunnitelmista hyvin realistisia.

Teen sisustussuunnittelua pääasiassa Satakunnassa, mutta videopuhelun avulla voin tulla minne päin maailmaa tahansa!

Sisustussuunnitteluun kuuluu erilaisia osa-alueita. Kokonaisvaltainen suunnitelma voi pitää sisällään kaikki alla luetellut osa-alueet, mutta usein näistä valitaan yksi tai muutama sopimaan asiakkaan tarpeisiin.

Tässä esimerkkinä toimitilan sisustussuunnitelma, jonka myös toteutin. Suunnittelu sisälsi pintamateriaalit, tilasuunnitelman, kalusteet, tekstiilit ja koriste-esineet. Hyödynsin olemassa olevia kalusteita, joista osan maalasin ja osa uusista kalusteista hankittiin käytettynä. Toteutin tilan avaimet käteen -periaatteella.

toimitila sisustussuunnittelu.jpg

Sisustuskonsultaatio

 • 2-3 tunnin konsultaatio kotonasi tai toimitiloissasi. Autan ongelmakohdissa tai esimerkiksi löytämään sisustuksen tyyliin ja väreihin sen punaisen langan. Konsultaaltion jälkeen voin tarvittaessa jatkaa suunnitelman tekoa tai se voi hyvin riittää sellaisenaan päästäksesi projektissasi eteenpäin. Konsultaation dokumentointi on asiakkaan vastuulla. Konsultaatio maksaa Porin alueella 165€ sis. alv 24%.​

Sisäpintamateriaalit

 • Sisäpintamateriaalien suunnittelu yhdestä huoneesta isompiin kokonaisuuksiin. Suunnittelen kohteen värimaailman, sisämaalisävyt, tapetit, lattiamateriaalit ja muut pintamateriaalit kuten laatat ja paneelit. Tarvittaessa teen 3D luonnoksia ehdotuksista.

 • Alla olevan kuvan esimerkissä Värisilmä Porin henkilökunta- ja edustustilat, joihin suunnittelin ja toteutin kaikkien pintojen uudistuksen.​​​

Sisäpintamateriaalien suunnittelu Värisilmä Porin edustustiloihin.

Tilasuunnittelu

 • Tilasuunnittelu parantaa tilan toimivuutta ja mukavuutta.

 • Kartoitetaan olemassa olevat huonekalut, valaisimet, huonekasvit ja muut sisustusesineet ja mietitään mitä täytyy hankkia. Etsin tarvittaessa hankittavat tuotteet toiveen mukaan uutena tai käytettynä. 

 • Teen suunnitelman pohjapiirrokseen, johon sijoitan huonekalut ja muut esineet.

 • Halutessasi myös 3D suunnitelma.

 • Voin myös toteuttaa suunnitelman ja/tai tehdä stailauksen.

 • Alla olevan kuvan esimerkissä käytin perheen monitoimituvan suunnittelussa mahdollisimman paljon olemassa olevia huonekaluja ja sisustusesineitä, vain sohvapöytä ja viherkasvit hankittiin uutena.

Tilasuunnitelma perheen olohuone ja työtila.

Keittiösuunnittelu

 • Saat minulta yksilöllisen keittiösuunnitelman, jossa olemme yhdessä miettineet tarkasti perheesi tarpeet ja ratkaisut.

 • Yhdistelen mielelläni uutta, vanhaa ja itsetehtyä.

 • Valitsen kiintokalusteet useammasta paikasta, esimerkiksi Ikea -keittiöön saa erilaista ilmettä hankkimalla vetimet, tasot ja mahdollisesti osan kalusteistakin muualta.

 • Kokonaisvaltaiseen keittiösuunnitelmaan sisältyvät myös keittiön pintamateriaalit, irtokalusteet ja valaisimet.

 • Voin räätälöidä keittiösuunnitelman sisältämään vain ne osa-alueet, joihin tarvitset apua.

Keittiösuunnittelu vanhaan hirsitaloon.

Mitä sisustussuunnittelu maksaa?

Sisustussuunnittelu ei ole kallista ja suunnittelen mielelläni vaikkapa vain yhden huoneen sisäpinnat. Veloitan suunnittelusta saman verran kuin remontoinnista, pidän molempia töitä samanarvoisina. Teen sopimukset useimmiten kiinteänä urakkahintana. Teen sinulle selkeän tarjouksen, josta selviää työni sisältö yksityiskohtaisesti, työni hinta ja maksuehdot.

 

Projektien ei tarvitse aina olla isoja, pienilläkin muutoksilla saa ihmeitä aikaan! Tutustu alla oleviin referenssikuviin ja ota yhteyttä, niin tulen arviointikäynnille kohteeseesi. Arviointikäynti on ilmainen mikäli se johtaa toimeksiantoon, muuten veloitan siitä 20 euroa.

Lisäksi suunnittelupalveluihini kuuluu:

 Talon ulkovärien suunnittelu

 • Autan tarvittaessa värien suunnittelussa ja autan valitsemaan sopivat ulkomaalit.

 • Realistiset mallinnokset talosi ulkovärivaihtoehdoista valokuvasta kaikkien valmistajien värikartoilla.

 • Ulkovärisuunnitelman hinta 185€ sis. alv 24% asiakkaan valokuvasta tehtynä, sisältää 1-4 värivaihtoehtoa yhdestä valokuvasta tehtynä.

Vanhan talon ulkovärisuunnitelma perinnevärein.

Kuvagalleria

Alla lisää työnäytteitäni sisustussuunnittelusta ja talon ulkovärisuunnitelmista. Saat kuvat näkymään kokonaan klikkaamalla niitä.

bottom of page